Gouden havermoutpap met mango en passievrucht

De Recepten Fabriek

Een goede gezonde start in de ochtend is belangrijk, maar een gezond ontbijt hoeft zeker niet saai te zijn! Deze gouden havermoutpap is een feestje in een kommetje! In een ontbijttentje bestelde ik met enige twijfel een havermoutpap met kurkuma en mango, maar ik was blij verrast! Thuis heb ik mijn eigen versie hiervan gemaakt en hierbij voor jullie het resultaat!

Ingrediënten​

Bereidingswijze

  1. Laat een eetlepel kokosolie smelten in een pannetje en voeg vervolgens alle ingrediënten behalve het fruit toe. Meng goed door elkaar en breng aan de kook. Laat het 5-10 minuten doorkoken tot een lobbige pap. Giet de pap over 3 schaaltjes en laat even uitdampen.
  2. Schil de mango en snijd vervolgens in blokjes. Wanneer de pap niet meer heet is kun je de blokjes mango erop leggen.
  3. Snijd een passievrucht in kwarten en houd 3 kwarten apart voor de garnering. Lepel de rest van het vruchtvlees uit over de mango.
  4. Garneer je ontbijtje met een partje passievrucht en eventueel een muntblaadje. Eet smakelijk!

Meer recepten gezocht?

Vond je dit een leuk recept? Laat het dan weten in de reacties hier onder of deel het met familie/vrienden! Ben je juist op zoek naar meer recepten? Kijk dan eens verder tussen alle recepten of bekijk één van de categorieën zoals: , .

DELEN

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *