Over ons

Hoi! Leuk dat je op de website van De Recepten Fabriek kijkt. De Recepten Fabriek is ontstaan doordat Thom en Nicole zelf een overzicht wilden krijgen van de verschillende recepten die zij in het verleden hebben uitgeprobeerd. In eerste instantie dient het dus als een naslagwerk voor ons zelf, maar waarom zouden wij niet ook jullie kunnen laten meegenieten van onze bedachte recepten! Nicole is pescotariër, dat wil zeggen dat zij zelf geen vlees eet maar nog wel vis (en andere dierlijke producten). Het overgrote deel van de recepten zullen dus vegetarisch of met vis zijn. Thom eet echter wel vlees, dus ook recepten met vlees zullen op de website verschijnen. Heb je een vraag, suggestie, opmerking of wil je iets anders kwijt over de website of aan ons? Neem dan gerust contact met ons op!

Nicole

Nicole schrijft de meeste recepten uit en vindt het leuk om nieuwe gerechten te ontdekken. Zij is dan ook vaak aan het bladeren in kookboeken en magazines om zo nieuwe inspiratie op te doen. Daarnaast is zij ook verantwoordelijk voor alle foto’s die op de website staan!

Thom

Thom houdt er van om tot in de puntjes een gerecht te perfectioneren om het zo nog smaakvoller te maken. Oefening baart kunst, zullen we maar zeggen. Ook is hij verantwoordelijk geweest voor het grootste deel van de website ontwerpen.

Jimi

Jimi is onze lieve, rode kater. Hij is regelmatig aan het snuffelen aan onze gerechten, met name als zij nog op de foto moeten worden gezet! Kijk dus ook niet vreemd op als je hem zo nu en dan ergens tussen ziet staan!