Naanpizza met falafel

De Recepten Fabriek

Vandaag een simpel, maar erg lekker recept: Naanpizza met falafel. Naan eten wij graag bij Aziatische curry’s, maar kun je ook perfect gebruiken als pizzabodem. Deze naanpizza is goed gevuld en lekker om te combineren met een frisse salade.

Ingrediënten​

  • 2 Naans
  • 200 gram falafel
  • 1 courgette
  • 10 Rivolo cherry tomaatjes
  • 100 gram feta
  • 4 eetlepels hummus
  • Verse bladpeterselie

Bereidingswijze

  1. Snijd de courgette in maantjes. Verwarm een flinke scheut olie een koekenpan en bak de courgette samen met de falafel. Bak ongeveer 8 minuten.
  2. Verwarm de Naans volgens de aanwijzingen van de verpakking.
  3. Snijd de tomaatjes in vieren.
  4. Haal de Naans uit de oven en verdeel de hummus over de naans. Verdeel hier de courgette, falafel en tomaatjes ook overheen. Verkruimel vervolgens de feta erover en top af met een beetje verse peterselie. Eetsmakelijk!

Meer recepten gezocht?

Vond je dit een leuk recept? Laat het dan weten in de reacties hier onder of deel het met familie/vrienden! Ben je juist op zoek naar meer recepten? Kijk dan eens verder tussen alle recepten of bekijk één van de categorieën zoals: .

DELEN

Share on whatsapp
Share on email
Share on facebook
Share on pinterest
Share on twitter

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *