De afgelopen tijd probeer ik wat vaker veganistisch te koken. Vaak is dat al met een simpele aanpassing te doen, maar toch is het vervangen van kaas voor mij nog wel een dingetje. Daarvoor kun je edelgistvlokken gebruiken. Dit kun je over een gerecht strooien of toevoegen aan sauzen om een kaasachtige smaak te krijgen. Om wat meer de structuur van Parmezaanse kaas na te bootsen heb ik in dit gerecht de edelgistvlokken samen met wat nootjes fijn gemaald. Het is natuurlijk niet hetzelfde als kaas, maar wel een lekkere toevoeging aan je gerecht!
DELEN
2 reacties
Excellent goods from you, man. I have take note your stuff previous
to and you’re simply too magnificent. I actually like what you have got
right here, really like what you’re stating and the way in which in which you are saying
it. You are making it entertaining and you continue to take care of to keep it smart.
I can’t wait to read far more from you. This is
actually a great website.
I really love your blog.. Excellent colors & theme. Did
you make this web site yourself? Please reply back as I’m planning to
create my very own blog and want to know where you got this from
or what the theme is called. Thank you!